Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 22-04-2024)
EUR 4.9758 RON
USD 4.6712 RON
GBP 5.7677 RON
CHF 5.1247 RON
XDR 6.1419 RON
XAU 354.477 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vezi aici lista cu cele mai importante evenimente de la Galați, din ziua de 19 ianuarie
Stire publicata in

Adevărul Galați-Brăila vă prezintă următoarele recomandări de petrecere a timpului liber. Află de la noi ce program și ce spectacole au pregătit cluburile, ce expoziții sunt deschise și unde sunt amplasate radarele.

Teatru: Ora 10.00 - Sala Mare a Teatrului Dramatic - Spectacolul pentru copii "Povestea de Crăciun" , scenariul și regia Bogdan Drăgulescu.

Expoziții:Ora 9.00 - Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați vă așteaptă să-i treceți pragul și să admirați lumea minunată a plantelor din serele Grădinii Botanice, a peștilor exotici și indigeni de la Acvariu, să vizitați expozițiile deschise în cadrul Muzeului sau să intrați în tainele Universului prin intermediul Observatorului Astronomic și al Planetariului. Tarifele de intrare sunt de șase lei pentru adulți și 1,5 lei pentru copii peste cinci ani, elevi și studenți. La planetarium, intrarea costă cinci lei pentru adulți și trei lei pentru copii peste cinci ani, elevi și studenți. (foto)

Ora 10.00 - Muzeul de Istorie Galați - Casa Cuza - Expoziția "Medalii și decorații" - Medaliile amintesc de o serie întreagă de personalități istorice, politice, culturale care au avut un rol deosebit de important în formarea României moderne. Sunt expuse medalii care amintesc de principalele evenimente politice și militare care au marcat istoria modernă a României.

Știri din trafic:Radare Galați: În municipiu, radarele vor fi amplasate pe străzile 1 Decembrie 1918, Stadionului, Brăilei, Cloșca, și Henri Coandă. În județ, vor fi echipaje pe DN 25, la Braniștea și Hanu Conachi, pe DN 26 la Vânători și Tătarca, pe DE 581 la Cosmești, la Tecuci, Berești și Târgu Bujor.Radare Brăila: În municipiu, radarele poliției vor fi pe Calea Călărași, strada Galați și drumul de centură. În județ, echipajele vor fi prezente la Albina, Lanurile, Viziru, pe DN 2B, pe șoseaua dig Brăila- Galați și pe drumul 211 A, Brăila-Ialomița.

Publicat la 19-01-2012 04:15, Sursa www.adevarul.ro