Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 16-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6818 RON
GBP 5.8284 RON
CHF 5.1289 RON
XDR 6.1567 RON
XAU 356.824 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Un supererou înveselește Timișoara: Chuck Norris, în vizită la PNL noaptea trecută | VIDEO
Stire publicata in
Un supererou înveselește Timișoara: Chuck Norris, în vizită la PNL noaptea trecută | VIDEO

Un timișorean cu cagulă a luat numele celebrului actor indestructibil și trezește spiritul civic al concetățenilor. Bancurile cu Chuck Norris sunt în mare vogă, cum ar fi că e singurul om care a numărat până la infinit. De două ori.

NORRIS LA PNL
Supereroul le-a dat liberalilor un steag, acuzând PNL că nu e partid național
Sursa: Adrian Pîclișan
APARIȚIA
Momentul în care Chuck Norris a venit în oraș să salveze situația
Sursa: Adrian Pîclișan

Chuck Norris a reapărut la Timișoara, noaptea trecută. El a arborat un drapel tricolor pe fațada sediului Partidului Național Liberal, de unde steagul lipsea de luni bune.

Rețelele sociale criticau lipsa steagului la PNL

Nemulțumit că nici măcar de Ziua Unirii unul dintre partidele politice importante din țară nu arborează tricolorul național, a cumpărat el însuși un steag și l-a înfipt în grilajul fațadei.

Povestea tricolorului lipsă de la PNL datează de la celebrarea Zilei Naționale, când mai mulți timișoreni au sesizat pe rețelele sociale lipsa steagului național de pe frontispiciu. Ei au postat fotografii în care pe fațada sediului PNL Timiș sunt arborate doar steagul UE și cel al partidului și au așteptat ca măcar la aniversarea  Revoluției să apară și tricolorul, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Oamenii nu ies în stradă pentru că organizatorii sunt compromiși"

Aceasta a fost a doua apariție a personajului interpretat de Mircea Opriș. Prima dată, tânărul a apărut în centrul Timișoarei în postura de Chuck Norris, vineri. Avea o pancartă prin care le spunea timișorenilor care l-au chemat (în timpul protestelor de săptămâna tecută cineva a purtat un carton pe care scria "Chuck Norris, help") cine este și că vrea să protesteze alături de ei. Gestul de atunci a fost impulsionat de faptul că oamenii, în opinia lui, nu se mobilizează. "Timișorenii ies în stradă în număr foarte mic pentru că nu sunt deloc fericiți cu organizatorii mitingurilor de la Timișoara, și mă refer aici la asociațiile de revoluționari, care, de-a lungul timpului s-au compromis total", a declarat, la momentul respectiv, tânărul. 

"Mi-am rupt de la gură 35 de lei și le-am făcut cadou un steag"

Acum, văzând că liberalilor nu le pasă de steagul național și că nu îl arborează nici măcar într-una dintre cele mai importante sărbători ale țării, a decis să ia atitudine. Cu cagula pe față, ajutat de o scară, a "atacat" sediul PNL Timiș și a arborat un tricolor pe care l-a cumpărat cu 35 de lei. "Pe 1 decembrie 2011, presa a semnalat că sediul PNL Timiș nu are drapelul României. Nici în intervalul 16"“22 decembrie nu s-au simțit. Semnalele i-au lăsat indiferenți pe cei de la PNL Timiș. Chuck Norris nu face politică, însă de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie, steagul României trebuia arborat la sediul liberalilor.  Consider că acest partid se poate numi Partidul Liberal, dar nu Partidul Național Liberal. Mi-am rupt de la gură 35 de lei și le-a făcut cadou un steag al României", a declarat tânărul.

Publicat la 25-01-2012 20:16, Sursa www.evz.ro