Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 17-08-2022)
EUR 4.8849 RON
USD 4.8018 RON
GBP 5.8119 RON
CHF 5.0503 RON
XDR 6.3298 RON
XAU 273.737 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Final de proiect alături de cetățeni

Zeci de reprezentanți ai comunității din Cartierul CFR au fost invitați la începutul lunii decembrie la o întâlnire cu Primarul Emilian Oprea și echipa care s-a ocupat de proiectul de sistematizare a cartierului.

Obiectivul principal al acestei întâlniri a fost obținerea feedback-ului locuitorilor din zonă în legătură cu proiectul finalizat și discutarea eventualelor dificultăți ale celor din zonă și a soluțiilor pentru viitor. Proiectul Modernizarea Infrastructurii Rutiere în Orașul Chiitla, Județul Ilfov- Etapa a II-a a avut ca rezultat sistematizarea tuturor străzilor din Cartierul CFR, pentru asigurarea unei infrastructuri de transport modern și durabile, precum și a celorlalte condiții privind dezvoltarea sistematică a economiei orașului și îmbunătățirea calității vieții în această zonă. De acest proiect beneficiază acum în primul rând cei aproximativ 3000 de locuitori din Cartierul CFR, dar și locuitorii întregului oraș și agenții economici din zonă. Reprezentanții comunității prezenți la eveniment și-au exprimat mulțumirea față de noile condiții din Cartierul CFR și au aflat, în premieră, planurile de anul viitor pentru acest cartier: schimbarea denumirii cartierului, montarea de camere de supraveghere, proiectul pentru pasajul subteran din zona Gării Chitila și continuarea lucrărilor de modernizare.

Publicat la 08-02-2012 14:57, Sursa