Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Iarna fara blocaje pentru Chitila

Cea mai grea iarnă a ultimilor 50 de ani a fost o provocare atât pentru autoritățile locale, cât și pentru cetățeni.  Orașul nostru a reușit să depășească această perioadă fără probleme grave, grație intervențiilor eficiente  ale utilajelor de deszăpezire, dar și chitilenilor, care au acționat pentru facilitarea accesului în zona locuințelor proprii.

Prevenirea blocajelor a fost principala prioritate a autorităților locale, care au intervenit și au soluționat toate probelemele apărute , reusind astfel să facă față provocărilor acestei ierni dificile. împreună cu prestatorii de servicii, s-au efectuat acțiuni de deszăpezire în toate zonele din oraș și s-a asigurat continuitatea traficului pe toate străzile, acesta fiind principalul beneficiu al cetățenilor și al agenților economici. Ultilajele și echipele implicate în aceste acțiuni au lucrat continuu și s-a intervenit și pentru transportarea zăpezii, eliberînd astfel zonele de interes major precum Șos. Banatului, școlile și grădinițele din oraș, trecerile de pietoni și dispensarele. Până la jumătatea lunii februarie, fuseseră transportate în afara orașului aproximativ 3000mᵌ de zăpadă.  Primăria Chitila mulțumește cetățenilor pentru implicarea lor și îi felicită pe cei care au oferit un exemplu pozitiv și și-au deszăpezit eficient zonele din apropierea gospodăriilor.

Publicat la 05-03-2012 13:02, Sursa