Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Zile de sărbătoare

La final de vară și început de toamnă, în Chitila va fi sărbătoare: Chitila Film Fest și Zilele Orașului ne vor ține ocupați de pe 31 august până pe 2 septembrie.

 Anul acesta Chiitla va fi din nou pe harta evenimentelor cultural cu a doua ediție a festivalului de film Chitila Film Fest, care va începe pe 31 august și va aduna în jurul stejarilor de lângă lac toți pasionații de film și de distracție în aer liber. Va fi o ediție cu totul specială, cu un ecran gonflabil gigant montat chiar pe lac și o scenă pe care vor evolua artiști și formații de jazz, astfel că festivalul va fi o experiență culturală completă.

După cele două zile de proiecții de film, pe 2 septembrie, Chitila va petrece alături de Connect-R și Mihai Mărgineanu, dar și de alți invitați surpriză. Cei doi oaspeți de onoare vor aduce atmosfera de sărbătoare în orașul nostru, fiind printre cei mai îndrăgiți artiști din România. Connect-R a cucerit deja chitilenii la concertul de anul trecut, iar sutele de fani pe care îi are aici vor cânta alături de el cele mai cunoscute hit-uri ale artistului.

Suntem convinși că între momentul în care toată Chitila va striga „Eu vara nu dorm” și cel în care Mihai Mărgineanu ne va explica de ce„ îl iubește femeile”, chitilenii se vor distra și se vor bucura de suprizele pregătite de Primăria Chitila.

Publicat la 08-08-2012 10:33, Sursa