Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Comerț cu sclavi în România. Fotbalistul Novac a fost sechestrat de Fisc!
Stire publicata in

Caz absolut incredibil în fotbalul românesc. Fotbalistul Daniel Novac, recent transferat de Oțelul, nu poate să se mute la Galați deoarece Fiscul l-a pus sub sechestru în contul datoriilor către stat ale fostului său club. Novac: "Sunt tratat ca un animal de la fermă!"

Fotbalistul Daniel Novac spune că, deși are actele de transfer semnate de către fostul lui club Victoria Brănești, nu poate evolua la Oțelul Galați, deoarece fiscul a pus sechestru asigurator pe el, iar FRF amână o decizie în privința situației lui.

"De curând am semnat cu Oțelul Galați, dar, din păcate, nu mă pot legitima, deoarece fiscul a pus sechestru pe 24 de jucători de la Brănești, inclusiv pe mine. Nu înțeleg cum se poate așa ceva, ca statul să pună sechestru pe o ființă umană ca și cum aș fi un sifonărie sau cine știe ce.

De aproximativ 45 de zile am toate actele de transfer semnate și stampilate de către Brănești. Am depus memoriu la FRF acum vreo 3 luni deoarece nu am primit banii la timp de la Brănești. FRF a dat eronat inițial dreptate clubului, că ei ar fi plătit între timp deși eu cred că au dat banii după, iar săptămâna trecută am făcut recurs. Iar acum FRF mă tot amână, că poate nu vor să supere statul, ANAF-ul, nu știu. Iar acum visul meu de a juca fotbal e spulberat de către stat. Sunt tratat ca un animal de la fermă", a declarat Novac.

În sezonul trecut, Novac, în vârstă de 24 de ani, a jucat 22 de meciuri pentru Victoria Brănești, pentru care a dat un gol și a avut 3 pase de gol. Novac a adăugat că în situația lui se mai află Sergiu Bar și Casian Maghici, care au semnat cu Voința Sibiu, ceilalți 21 de fotbaliști pe care s-a pus sechestru de către ANAF aflându-se în litigiu cu Victoria Brănești.

Un alt fost fotbalist al Oțelului a fost implicat în trecut într-un scandal legat de sechestrări, însă la mijloc nu a mia fost Fiscul, ci mafia rusă! Marius Pena a trecut printr-un episod controversat pe când era la Torpedo Moscova, iar întoarcerea lui în România era blocată de un mafiot căruia patronul clubului îi datora 15.000 de euro. Răscumpărarea a fost plătită de primarul de atunci al Chiajnei.

Publicat la 19-08-2011 01:45, Sursa www.adevarul.ro