Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ionuț Popa a fost demis de la CS Mioveni. Ilie Stan, noul antrenor
Stire publicata in
Ionuț Popa este cel de-al doilea antrenor demis în Liga I în actuala ediție de campionat. Tehnicianul de 58 de ani a fost data afară de la CS Mioveni, după ce argeșenii au rămas cu 0 puncte și niciun gol marcat în primele patru etape.

"Trebuie să producem un șoc prin renunțarea la Ionuț Popa și la fotbaliștii care n-au demonstrat că mai pot evolua în Liga 1. Ionuț a refuzat să demisioneze, dar vom ajunge la un acord", a declarat președintele Dumitru Olteanu.

Conform Gazetei Sporturilor, Popa cere despăgubiri de 70.000 de euro pentru a pleca de la Mioveni.

Șefii clubului au găsit deja un înlocuitor, în persoana lui Ilie Stan, fostul tehnician al Victoriei Brănești, obiectivul acestuia fiind evitarea retrogradării.

"Am discutat cu oamenii de acolo, dar nu pot să vorbesc fiindcă Popa încă nu a plecat. Dacă voi semna cu Mioveniul sunt convins că nu vom retrograda", a spus Ilie Stan.

Startul ratat de campionat va face victime și în rândul jucătorilor de la Mioveni, pe lista neagră a președintelui Olteanu aflându-se Cristi Hăisan și Adrian Neaga.
Publicat la 22-08-2011 11:17, Sursa www.antena3.ro