Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ilie Stan, la primul antrenament cu Mioveni. Ionuț Popa la Radio GSP: "Am renunțat de rușine"
Stire publicata in

Fostul tehnician al Victoriei Brănești s-a înțeles cu oficialii argeșeni și în această după-amiază îi pregătește pentru prima dată pe Dică și compania. 

A patra înfrîngere în acest debut de sezon i-a fost fatală lui Ionuț Popa. Antrenorul s-a înțeles cu conducerea clubului privind rezilierea contractului și aseară și-a prezentat demisia. "Primarul nu a fost de acord cu demisia mea și a vrut să continuăm. Am renunțat de rușine pentru că niciodată nu am avut patru meciuri fără gol marcat și fără punct, dar și de frică. După jocul pierdut la Tg Mureș am avut probleme cu inima. În viața mea nu mi s-a întîmplat așa ceva. O să-mi iau un concediu, primul după 12 ani", a declarat Popa la Radio GSP. 
Succesor la cîrma argeșenilor este Ilie Stan, care era liber de contract după ce s-a despărțit la sfîrșitul sezonului de Victoria Brănești. Din stafful lui Stan va face parte și Gabi Mărgărit, fostul secund al lui Gigi Mulțescu la Sportul Studențesc.

Primele victime ale antrenorului sînt portarul Cristi Hăisan și mijlocașul Leonard Naidin, ambii aduși de Popa în această vară. Hăisan a reacționat imediat și spune că nu se poate întîmpla acest lucru: "Am contract un an de zile. Dacă vor să mă dea afară, să plătească toți banii pînă la finalul înțelegerii". 
Mai mult, oficialii argeșeni i-au anunțat pe jucători că le vor fi diminuate salariile cu 20%, urmînd ca în cazul îndeplinirii obiectivului să primească și acești bani. Dică și Neaga au fost deja să discute cu conducerea, fiind nemulțumiți de decizie. 

sursa: GSP.ro

Publicat la 22-08-2011 19:16, Sursa www.jurnalul.ro