Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Preparatorul fizic a luat bătaie cu 5-0
Stire publicata in

Antrenorul Ilie Stan e preocupat mai mult de pregătirea fizică a fotbaliștilor. Ședințele tactice sunt ținute de secundul Edi Iordănescu. "Înfrângerea din meciul cu Maccabi e un accident"œ, spunea Ilie Stan la finalul celei mai rușinoase înfrângeri suferite de Steaua în cupele europene în toată istoria de 64 de ani a clubului.

În realitate, antrenorul Stelei a pregătit foarte prost partida din Israel. Pe lângă faptul că sistemul 4-2-4 nu mai e competitiv în fotbalul mondial de vreo trei decenii, surse din cadrul clubului au dezvăluit și alte cauze ale acestui eșec rușinos.

Practic, Ilie Stan s-a concentrat pe pregătirea fizică a elevilor săi înaintea acestui meci, lăsând în plan secund ședințele de tactică, care au fost conduse de către Edi Iordănescu. Mai mult, jucătorii nu și-au văzut la lucru adversarii decât în ziua meciului, când s-a organizat o scurtă ședință de analiză. Aceste lucruri au ajuns și la urechile lui Becali, care și-a continuat și ieri tirada la adresa tehnicianului de 44 de ani. "A fost o greșeală a lui Ilie faptul că am jucat cu patru atacanți. Eu știu că trebuie patru mijlocași într-o echipă. Prepeliță n-are cum să lipsească din teren. Ilie a jucat cu Bicfalvi... Ă‚la, săracul, nu poate la nivelul ăsta", a explicat Gigi.

"Edi trebuia să-i zică lui Ilie cum să joace"

Latifundiarul a anunțat că de acum înainte nu va mai merge nimeni să urmărească adversarele la fața locului. "Narcis Răducan a fost să-i vadă pe cei de la Maccabi Haifa și mi-a spus că nu este o echipă foarte bună. A cheltuit 7.000 de euro cu deplasarea. De ce s-a mai dus?! De acum, e mai bine să rămână banii în buzunar la Becali. Oricum, meciul israelienilor trebuia să-l vadă, de fapt, antrenorul secund, Edi Iordănescu, care să-i spună lui Ilie Stan cum să joace", a tunat Becali.

"Iliesta", umilit

Finanțatorul l-a pus pe actualul tehnician al Stelei într-o postură jenantă. Cum? Becali a precizat că va discuta cu Ilie Stan pentru a-i transmite unele sfaturi pe care le-a învățat de la Dan Petrescu. "Dan mi-a spus că la fotbal cel mai important e să-i faci unui jucător o evaluare. Tatu, de exemplu, și o să-i spun și lui Ilie Stan, e atacant. Iar Brandan dă randament ca fundaș stânga. Trebuie să învețe și Ilie de la specialiști", a încheiat patronul.

Program de foc pentru Steaua

Meci        Data

Rapid (a)    24 octombrie

Timișoara (d)    27 octombrie

Petrolul (d)    30 octombrie

Maccabi (a)    3 noiembrie

a = acasă

d = deplasare

"Dacă nu mergeam în pelerinaj, era cutremur la Steaua, dar acum rămâne Ilie Stan antrenor."

Gigi Becali

patron Steaua

La Brănești și la Giurgiu, Ilie a pierdut de două ori și cu 7-1!

În palmaresul negru al lui Ilie Stan se regăsește și un 1-7 încasat pe Giulești, pe când antrena Victoria Brănești. O înfrângere similară a suferit și pe când era la Dunărea Giurgiu, iar pe post de coșmar a fost Petrolul Ploiești. Ca antrenor la CS Mioveni, "Iliesta" a încasat un 5-1 de la Pandurii, chiar în acest sezon.

Publicat la 21-10-2011 22:45, Sursa www.adevarul.ro