Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Cupa Orașului Chitila la karate

Pe 20 aprilie, orașul nostru va fi gazda unei competiții sportive de nivel național: a doua ediție a Cupei Orașului la Karate. Evenimentul va aduna aproximativ 300 de practicanți de arte marțiale din întreaga țară.

Organizat de Primăria Chitila, Clubul Sportiv Phoenyx- Sunrise și Școala Gimnazială „Prof. Ion Vișoiu”, concursul va avea loc la Baza Sportivă din Cartierul Regina Maria, începând cu ora 9:00, deschiderea oficială având loc la ora 12:00. Cupa Orașului Chitila Karate se va desfășura sub egida Federației Române de karate WKC și va aduna cluburi de profil din toată țara, depășind granițele județene. Se estimează participarea a aproximativ 20 de cluburi din țară, cu peste 300 de copii care vor intra în competiție. Aceasta se adresează în special copiilor, avansați sau începători, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, care vor concura în cadrul celor 3 probe de karate: kata, kumite și kihon, pe categorii de vârstă. Competiția se va desfășura pe 3 suprafețe de concurs, iar participanții vor concura atât individual, cât și pe echipe, în sistem rotativ. Sistemul de arbitraj folosit este cel al Federației Române WKC, iar câștigătorii vor fi stabiliți la finalul fiecărei probe de către arbitrii din sistemul competițional al Federației WKC și arbitrii școlari. Clubul sportiv Phoenyx-Sunrise va participa la această competiție cu 30 de membri, concurând cu sportivi din orașe precum Ploiești, Slobozia,Tîrgoviște, Buftea sau Pitești.

Conducerea clubului mulțumește Primăriei Chitila, Școlii „Prof. Ion Vișoiu” și companiei Marola pentru sprijin și îi invită la eveniment pe toți cei care iubesc sportul, precum și pe cei care vor să afle mai multe despre karate sau care vor să sprijine performanța karatiștilor din Chitila prin sponsorizare.

 

Publicat la 09-04-2013 13:47, Sursa