Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-07-2024)
EUR 4.97 RON
USD 4.5781 RON
GBP 5.8914 RON
CHF 5.1865 RON
XDR 6.0744 RON
XAU 349.35 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Regele Mihai nu va participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naționale
Stire publicata in
Autoritățile din Alba au fost informate oficial că Regele Mihai și membrii familiei regale nu vor participa la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naționale a României, evenimente la care fuseseră invitați, informează Mediafax.

"Din păcate, Casa Regală ne-a informat că Majestatea Sa și membrii familiei regale nu vor putea onora, în acest an, evenimentul", a afirmat prefectul de Alba, Ștefan Bardan.

Potrivit acestuia, singurul care și-a confirmat până acum prezența a fost ministrului Administrației și Internelor, Traian Igaș.

Autoritățile din Alba i-au invitat la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale atât pe Regele Mihai, cât și pe președintele Traian Băsescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunțat că cei trei co-președinți ai USL vor participa, de 1 Decembrie, la sărbătoarea de la Alba Iulia.

Guvernul a alocat în acest an un buget de 800.000 de lei pentru organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, ceea ce înseamnă o sumă dublă față de cea acordată în ultimii doi ani.


Publicat la 23-11-2011 22:45, Sursa www.antena3.ro