Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Grevă generală în Grecia, la 1 decembrie
Stire publicata in
Cetățenii români care doresc să călătorească în Republica Elenă sunt informați de Ministerul Afacerilor Externe că la data de 1 decembrie Sindicatul General al Angajaților din Sectorul Privat din Grecia va organiza o grevă generală de 24 ore.

Mișcarea de protest se va desfășura în fața Parlamentului elen, coloana de demonstranți urmând să se deplaseze pe traseul parcul Areos - piața Sintagma din Atena, se arată în comunicatul remis de MAE redacției Jurnalul Național.

Pentru a preveni apariția unor situații neplăcute pe durata călătoriei în Grecia, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să evite zonele unde au loc mișcări de protest și să contacteze, în prealabil, compania aeriană de unde și-au procurat biletul pentru reconfirmarea orarului de zbor.

De asemenea, cetățenii români sunt sfătuiți să consulte periodic pagina web a MAE, la rubrica "Sfaturi de călătorie "“ Alerte de călătorie" pentru a obține informații actualizate privind deplasările pe teritoriul Greciei.
Publicat la 28-11-2011 16:46, Sursa www.jurnalul.ro