Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Tinerii designeri români vin la târgul de haine și accesorii unicat, "Uniqorner" Sibiu
Stire publicata in

Tineri designeri români din toată țara își vor expune spre vânzare hainele și accesoriile în cadrul singurului târg de acest gen din Sibiu, în perioada 2-4 decembrie 2011, pe strada Tribunei 33.

CITIȚI ȘI:

Românii intră gratuit pe 1 decembrie la Palatul Brukenthal. Vezi ce evenimente sunt!

Ștefan Hrușcă vestește Crăciunul pe 19 decembrie la Mediaș și în Sibiu

Motoko Hirayama și Răzvan Mazilu urcă miercuri pe scena Teatrului Național "Radu Stanca"œ Sibiu

Pe lângă produse unicat și handmade, spațiul va fi îmbogățit cu aranjamente florale și de Crăciun, într-un cadru cu note de jazz și scorțișoară unde se găsesc și se pot sorbi peste 50 de tipuri de ceaiuri calde.Colțul unic, așa cum e denumit de către organizatori, își va primi vizitatorii începând de vineri dimineață, 2 decembrie. Fiecare femeie ce-i va trece pragul târgului Uniqorner are șansa să primească un cadou special din partea expozantelor iar la sfârșit se vor premia patru norocoase cumpărătoare. Printre expozantele Uniqorner sunt: Diana-Ribana (Sibiu), Mademoiselle (Cluj-Napoca), Coup de Foudre (București), Rue des Trucs (Iași), Vika Gorenco (București), Utopic Art (București), Astrid Tirlea (Oradea), Adelina Balut (Sighișoara), Delavy (București), Radical (Sebeș Alba) și alții. "Sibiul avea nevoie de un târg de unde femeile să-și poată cumpăra haine și accesorii unicat. Am început să ne rafinăm gusturile și să nu mai fim mulțumite cu haine pe care le vedem peste tot pe stradă. Unicitatea creațiilor mele și faptul că de cele mai multe ori sunt lucrate manual nu le crește prețul de vânzare ci doar valoarea lor." A declarat Diana-Ribana, una dintre expozantele Uniqorner.Toate femeile, de toate vârstele sunt așteptate la Tea Spot, pe strada Tribunei 33, puțin mai jos de Mitropoliei, pentru a se delecta cu un ceai cald și shopping de calitate. "Atunci când am plecat din Chișinău aveam convingerea că aici voi găsi oameni cu care pot face lucrurile "altfel", mult mai atrăgătoare, tocmai de aceea am deschis unica ceainărie din Sibiu. Propunerea organizatorilor Uniqorner de a găzdui prima ediție a acestui târg unic vine parcă pentru a-mi întări convingerea și a sărbători prima lună de la deschidere. Suntem extrem de mândri că reușim să facem o diferență împreună" a declarat Cocieru Alexandru din partea Tea Spot.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăți de la Sibiu:

Publicat la 29-11-2011 08:45, Sursa www.adevarul.ro