Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Un bilet valabil întreaga zi de 1 Decembrie pe autobuzele STP Alba Iulia
Stire publicata in

Locuitorii din Alba Iulia și oaspeții care vor vizita orașul cu prilejul Zilei Naționale a României vor putea circula cu autobuzele Societății de Transport Public pe orice traseu, întreaga zi, achitând prețul unui singur bilet care va fi valabil pe tot parcusul zilei de 1 Decembrie.

Un bilet costă 1,8 lei și este în mod normal valabil o oră pe toate traseele STP, dar, cu prilejul Sărbătorii tuturor românilor, acest bilet își va prelungi valabilitatea la o zi.

"Vom asigura autobuze înspre și dinspre cele mai aglomerate zone ale orașului și spre cele mai importante puncte în care se vor desfășura manifestările dedicate Unirii. Garantăm că nimeni nu va trebui să aștepte în frig pentru că vom acorda o atenție specială traseelor care fac legătura dintre zona gării și a autogării și cea a Platoului Romanilor din Cetate și a celorlalte locuri de desfășurare a evenimentelor. Extinderea perioadei de valabilitate a biletului de la o oră la o zi este un cadou pe care dorim să îl facem tuturor celor care doresc să participe cu bucurie la această zi specială" a spus directorul Societății de Transport Public Alba Iulia, Stelian Nicola.

Turiștii care vor veni la Alba Iulia cu prilejul zilei de 1 Decembrie vor avea ocazia să vadă unul dintre cele mai moderne sisteme de transport public din țară, majoritatea autobuzelor deținute de STP fiind mai noi de cinci ani. De asemenea, vor putea remarca un lucru cu care albaiulienii deja s-au obișnuit: timpii de așteptare în stațiile din municipiu sunt aproape inexistenți datorită frecvenței mijloacelor de circulație în comun, iar autobuzele sunt încălzite și foarte curate.

Publicat la 29-11-2011 15:15, Sursa www.adevarul.ro