Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-02-2024)
EUR 4.9753 RON
USD 4.597 RON
GBP 5.8238 RON
CHF 5.2177 RON
XDR 6.1006 RON
XAU 298.917 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Site-ul UEFA: "Vaslui va fi o fortăreață cu Lazio! Românii mai vor un motiv să sărbătoarească de ziua națională!"
Stire publicata in

Vaslui este echipa românească cu cele mai mari șanse de calificare în primăvara europeană, dar meciul cu Lazio va fi capital. Site-ul oficial al UEFA, www.uefa.com, spune că pe 1 decembrie, elevii lui Viorel Hizo vor face totul să nu piardă.

Vaslui are cinci puncte în grupa C, e pe doi în clasament, în fața lui Lazio Roma, care are același număr de puncte, și meciul de poimâine se anunță dramatic.

Ppe www.uefa.com se face o avancronică a acestei partide. "Speranța este eternă în fortăreața Vasluiului. Românii au deja un motiv să sărbătorească joi, când este ziua națională a României, dar la Vaslui se mai caută un prilej de bucurie pe 1 decembrie: calificarea echipei în primăvara europeană. Micuța echipă dintr-una din cele mai sărace zone ale Europei e pe cale să producă o mare surpriză. Tot ce mai trebuie să facă este s-o bată pe Lazio, iar Zurich să piardă la Lisabona", scrie site-ul UEFA.

Publicat la 30-11-2011 01:45, Sursa www.adevarul.ro