Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Muzeul de Științele Naturii din Galați, deschis și pe 1 decembrie
Stire publicata in

Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați va fi deschis pentru vizitare de Ziua Națională a României - 1 DECEMBRIE - oferind astfel ocazia gălățenilor, și nu numai, de a putea să-și petreacă o parte din acestă importantă aniversare într-un cadru plăcut și relaxant.

Chiar dacă este o zi liberă, fiind sărbătoare națională, muzeul gălățean îi invită pe iubitorii de natură să viziteze expozițiile deschise aici, Acvariul, Planetaruiul și Observatorul Astronomic și Grădina Botanică. Programul de vizitare este între orele 9.00 - 17.00.

O incursiune în universul fascinant al chihlimbarului din cadrul expoziției "Chihlimbarul, varietate și culoare" se poate completa cu multitudinea de informații despre "Migrația în lumea animală", expoziție în care cei mici au la dispoziție un multi-touch interactiv la care pot alege să rezolve un puzzle sau să formeze o mică furtună de particule luminoase.

Ovizită la Acvariul de la demisol îi va face pe mulți să rămână uimiți de varietatea și frumusețea lumii acvatice din bazinul inferior al Dunării și al oceanelor. Spațiul și Universul nu au secrete pentru vizitatori, la Galați funcționând cel mai performant Observator Astronomic pentru public din România, alături de Planetariul digital ultramodern care oferă spre vizionare un spectacol atractiv, "Două bucăți de sticlă".

Publicat la 30-11-2011 06:15, Sursa www.adevarul.ro