Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Primăria este închisă pe 1 decembrie. Tursib-ul are program special de Ziua Națională
Stire publicata in

Ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României, va fi liberă și pentru funcționarii din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu și a serviciilor din subordinea Consiliului Local. În cazul Serviciului Stare Civilă, decesele care se produc în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie vor putea fi declarate și înregistrate la starea civilă în data de 2 decembrie.

CITIȚI ȘI:

Consiliul Județean primește dosare pentru proiecte culturale până la finele anului Târg de produse tradiționale și ecologice la Sala Transilvania Românii intră gratuit pe 1 decembrie la Palatul Brukenthal. Vezi ce evenimente sunt! S-a deschis târgul de Crăciun GALERIE FOTO

Tinerii designeri români vin la târgul de haine și accesorii unicat, "Uniqorner" Sibiu

Ștefan Hrușcă vestește Crăciunul pe 19 decembrie la Mediaș și în Sibiu

Motoko Hirayama și Răzvan Mazilu urcă miercuri pe scena Teatrului Național "Radu Stanca"œ Sibiu

Excepție va face Serviciul Grădina Zoologică unde se lucrează și în această zi după programul normal (ora 9 la 17).

De asemenea, mijloacele de transport în comun Tursib vor circula în data de 1 decembrie după un program special redus, cu respectarea orelor de plecare din capetele de linii și a orelor la care circulă cursele profesionale. Nu vor circula însă autobuzele ce suplimentează în mod normal cursele pentru elevi. De asemenea, călătorii care doresc să își încarce cardurile abonament pot face acest lucru la punctele de vânzare Tursib, între orele 6.30 "“ 21.30.Poliția Locală își va suplimenta efectivele în data de 1 decembrie pentru a asigura desfășurarea fără probleme a manifestărilor și evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

Piețele agro-alimentare din Sibiu vor fi și acestea deschise publicului în data de 1 decembrie, iar utilajul pentru ridicări auto își va desfășura normal activitatea pentru a fluidiza traficul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăți de la Sibiu:

Publicat la 30-11-2011 08:15, Sursa www.adevarul.ro