Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Hotelierii încep sezonul de iarnă. Cât costă cazarea pentru week-endul de 1 Decembrie
Stire publicata in
Ziua Națională de 1 Decembrie înseamnă, pentru mulți români, și un week-end prelungit, iar pentru hotelieri este ocazia să înceapă în avans sezonul de iarnă. Așa că, s-au pregătit cu specialități care ar înnebuni de poftă orice oaspete. În plus, la prețuri de criză, spun ei.

Cârnați fierți în zeamă de varză - este doar unul dintre felurile tradiționale de care se pot bucura turiștii care au ales zona Brașovului pentru mini vacanța de 1 Decembrie.

Multe pensiuni au fost rezervate de săptămâni bune, dar încă mai puteți găsi camere libere dacă v-ați hotărât să plecați pe ultima sută de metri.

La unele dintre pensiuni, pentru patru zile de cazare, cu toate mesele incluse, un turist plătește 650 de lei. Vizitatorii se pot bucura și de ore de echitație sau tenis.

Și la Sibiu e forfotă mare. O cameră dublă costă 50 - 60 de euro, cu micul dejun inclus, iar gurmanzii se pot bucura de cele mai alese specialități locale.

În județul unirii, drapelul stă la loc de cinste. Și aici, angajații pensiunilor fac ultimele pregătiri. Bucătarii din Alba fac ce știu mai bine - sarmale, tocăniță de vițel cu mămăligă și plăcinte.

Nici Bucovina nu lipsește de pe harta destinațiilor pentru week-end-ul prelungit de 1 Decembrie. Aici, trei nopți de cazare cu pensiune completă pentru două persoane costă 1.000 de lei.
 



Publicat la 30-11-2011 12:17, Sursa www.antena3.ro