Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ultimul banc cu polițiști: Igaș a pus trupele MAI să sărbătorească 1 Decembrie pe 30 noiembrie
Stire publicata in

Ministrul de Interne, Traian Igaș ține cu dinții să schimbe istoria românilor. La Arad, trupele MAI ale lui Igaș au fost puse să sărbătorească în avans Ziua Națională a României, adică pe 30 noiembrie. Tot acest aranjament a fost organizat de Primăria Aradului, condusă de Gheorghe Falcă, pentru ca ministrul să nu rămână dator în primul rând arădenilor, apoi pentru ca acesta să poată fi prezent mâine la festivitățile de la Alba Iulia, alături de întreg staff-ul pedelist. Culmea, oștașii lui Igaș vor defila de la ora 19:30, pe întuneric. Generalul în rezervă Mihai Popescu, fost șef al Statului Major, susține că acest eveniment este o blasfemie pentru că Ziua Națională este unică: "œAceastă zi fost câștigată prin sângele ostașilor români. Să îi pui să defileze de ora 19:30 este o ilegalitate.

Nu poți să îi pui să defileze noaptea. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Poate primarul Aradului împreună cu ministrul de Interne introduc o altă pagină de istorie în România. Acestea sunt niște abuzuri care nu s-au mai pomenit". Totul a pornit de la un comunicat de presă al Ministrului de Interne care a anunțat sec: "œMinistrul Administrației și Internelor, Constantin Traian Igaș, participă astăzi, 30 noiembrie a.c., în municipiul Arad, la festivitățile prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României - 1 Decembrie.

Cu acest prilej, Traian Igaș va fi prezent, începând cu ora 19.30, la defilarea ce va avea loc pe platoul Palatului Administrativ din municipiul Arad. La defilare vor participa aproximativ 400 de angajați ai structurilor teritoriale ale Ministerului Administrației și Internelor din județul Arad - respectiv Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră - care vor prezenta autovehiculele și tehnica din dotare". Totul pentru ca Traian Igaș să fie mâine prezent la Alba Iulia.

Publicat la 30-11-2011 18:17, Sursa www.jurnalul.ro