Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Traian Băsescu îi îndeamnă pe români ca mâine să arboreze drapelul național
Stire publicata in
Traian Băsescu îi îndeamnă pe români ca mâine să arboreze drapelul național

Cu ocazia zilei naționale a României, președintele Traian Băsescu a adresat un mesaj în care le cere românilor ca, de 1 decembrie, "ca semn al mândriei de a fi român, să arboreze steagul național steagul național, fie că sunt în familie sau la locul de muncă".

Traian Băsescu, președintele României

Sursa: Administrația Prezidențială

"Cu prilejul Zilei Naționale a României, doresc să adresez urările mele cele mai călduroase de sănătate, bucurie și prosperitate tuturor românilor, din țară și din diaspora. Este o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră, în care poporul român aduce un omagiu celor care au desăvârșit, prin patriotismul și jertfa lor, Marea Unire de la 1918. Este, de asemenea, o zi a memoriei dedicată evenimentelor și personalităților care, prin viziune și loialitate față de idealul național, au jucat un rol covârșitor în afirmarea identității statale în modernitate. Nu în ultimul rând, este o zi în care suntem chemați să ne manifestăm solidaritatea cu cei afectați de perioada dificilă pe care o traversăm și să ne exprimăm totodată încrederea în viitorul pe

care-l putem construi împreună, așa cum ni-l dorim, într-o societate liberă și democratică.

Vă îndemn, ca semn al mândriei de a fi român, să arborați steagul național, fie că sunteți în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, așa cum se cuvine, Ziua României!


La mulți ani!", se arată în mesajul președintelui Băsescu.


Publicat la 30-11-2011 18:46, Sursa www.evz.ro