Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Elevii unui liceu din Gorj sunt nevoiți să își petreacă pauzele la coadă, la toaletă
Stire publicata in
Sute de elevi de la un liceu din Gorj își petrec pauzele la coadă, la toaletă. Grupurile sanitare au fost închise din cauza datoriilor prea mari către furnizorul de apă. Pentru a face economie, conducerea a decis ca, din 6 băi, să rămână deschise doar două, una pentru băieți și alta pentru fete.

Fiecare pauză s-a transformat pentru elevi într-o cursă nebună către singura toaletă din liceu. Cine ajunge mai târziu își petrece cele zece minute de recreație la coadă.

Elevii își pierd pauzele în fața toaletelor de aproximativ o săptămână. Directorul colegiului nu vede lucrurile în aceeași lumină, el susține că sunt asigurate condițiile necesare.

În ceea ce privește datoria de peste patru sute de mii de lei, numai pentru apă, la care se adaugă alte 4 milioane de lei către agentul termic, conducerea școlii și-a propus să nu mai existe datorii de la 1 decembrie, iar copiii să fie responsabilizați să închidă apa după ce folosesc chiuvetele.

După mediatizarea cazului, o a treia toaletă a fost deschisă în cursul zilei de astăzi. Autoritățile locale încearcă să reeșaloneze datoriile liceului. Până atunci, elevii sunt condamnați să-și petreacă recreațiile la coadă.

Publicat la 30-11-2011 21:15, Sursa www.antena3.ro