Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vinul"Princeps Valachiae", lansat la Curtea Domnească din Târgoviște, de Ziua Națională a României
Stire publicata in

Complexul Național Muzeal "Curtea Domnească" Târgoviște în parteneriat cu Cramele Recaș, va lansa pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României,vinul "Princeps Valachiae", marcă proprie. Lansarea oficială a produsului va avea loc la Beciurile Palatului "Petru Cercel" din cadrul Ansamblului Monumental "Curtea Domnească".

Evenimentul face parte din strategia de branding a muzeului începută anul acesta, odată cu înregistrarea mărcii "Turnul Chindiei" la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Acesta este cel de-al doilea produs al Complexului Național Muzeal "Curtea Domnească" Târgoviște, primul fiind ciocolata "œTurnul Chindiei" care se bucură de mare succes.

"Princeps Valachiae", este un vin din soiul shiraz, ambalat în sticle de 0,75 litri și va fi comercializat doar în magazinele muzeului. Prețul unei sticle va fi de 26 de lei.

Ceremonia Retragerii cu Torțe

Tot pe 1 decembrie, de la ora 17.00, va avea loc în Târgoviște, manifestarea "Retragerii cu Torțe". Traseul oficial va fi: parcare str. Poet Grigore Alexandrescu- Primăria Târgoviște- B-dul Libertății, Casa de Cultură-Parcul Mitropoliei- Prefectura Dâmbovița- Mănăstirea Stelea- Calea Domnească- Turnul Chindiei.

Publicat la 30-11-2011 22:15, Sursa www.adevarul.ro