Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Iubire de țară din Opoziție. Antonescu: țara sau mama nu ți le alegi: Ponta: nu am alta
Stire publicata in
Iubire de țară din Opoziție. Antonescu: țara sau mama nu ți le alegi: Ponta: nu am alta

Copreședinții USL au o perspectivă similară și asupra motivelor pentru care iubesc România. Liberalul Crin Antpnescu susține că "țara sau mama nu ți le alegi", ci "sunt ale tale și le iubești", iar social-democratul Victor Ponta afirmă că nu are altă țară, adăugând că își dorește ca și copiii săi să trăiască aici. "Iubesc România pentru că este țara mea și țara sau mama nu ți le alegi. Sunt ale tale și le iubești", a spus Crin Antonescu.

El a adăugat că dorește să le transmită românilor, de Ziua Națională, un mesaj "de încredere, de optimism și de solidaritate".

"Doresc să transmit un mesaj de încredere, de optimism și de solidaritate, de credință că lucrurile se vor schimba în România și de aplecare către semnificațiile unui moment istoric crucial pentru România", a afirmat Antonescu.

"Eu vin la Alba Iulia de 1 Decembrie pentru că simt nevoia să fim mai uniți. Cred că suntem mai dezbinați decât eram în 1918 și îmi doresc să regăsim un sentiment pe care l-am pierdut de mult. De asemenea, sunt optimist că la anul vom fi într-adevăr mai uniți și vom fi pe un drum mai bun", a afirmat, la rândul său, Victor Ponta.

Întrebat de ce iubește România, Ponta a răspuns: "Pentru că sunt român și pentru că nu am altă țară și pentru că aici am crescut și eu și părinții mei, iar copiii mei aș vrea să trăiască tot aici".

Publicat la 01-12-2011 15:46, Sursa www.evz.ro