Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Niro Group a investit 15 milioane de euro în Dragonul Roșu
Stire publicata in

Întrebat care sunt estimările privind numărul de vizitatori ai complexului, reprezentantul investitorului a menționat că afluxul s-a situat la peste 50.000 de persoane în primele zile de la inaugurare. "Pot să pornesc de la ceea ce s-a întâmplat pe 1 decembrie (n.r. - ziua deschiderii magazinului pentru public), când au fost peste 36.000 de vizitatori. Pe 2 decembrie, numărul lor a mai scăzut pentru că a fost vineri, o zi lucrătoare, iar astăzi până la ora la care vorbim (13:00), cred că sistemul de monitorizare și supraveghere a intrărilor a numărat peste 25.000 de persoane", a explicat Badea.

Acesta a adăugat că, pentru anul viitor, între proiectele avute în vedere de Niro Group se află și construirea unui bloc-turn în Capitală. "Acum este o perioadă de respiro, iar Consiliul de Administrație al Niro Group se va reuni după sărbătorile de iarnă pentru a vedea ce proiecte urmează să punem în practică. Pe planșeta noastră se află de multă vreme proiecte mărețe și îndrăznețe, și vorbim despre Niro Tower - un bloc-turn într-o zonă a Bucureștiului, despre China Town - o zonă autentică așa cum nu se găsește decât în China", a spus directorul de comunicare al Niro Group.

Magazinul Universal Dragonul Roșu, inaugurat oficial sâmbătă, are o suprafață totală de 15.000 mp. La parter, pe o suprafață de 2.000 mp clienții vor găsi produse pentru casă, de tehnomenaj, mini-bricolaj, ornamente, mic mobilier, produse de utilitate în bucătărie, electrocasnice, accesorii pentru baie, cosmetice și dulciuri; 2.200 mp de spațiu pentru desfacerea de decorațiuni interioare, perdele, draperii, covoare, mochete, carpete decorative, accesorii pentru casă și corpuri de iluminat. Toate acestea sunt completate de o zonă de 1.000 mp pentru vânzarea de textile pentru casă, așternuturi, perne, pilote, cuverturi, pături, saltele, fețe de masă și mobilier.

Supermarketul Mega Image ocupă 1.000 mp, în timp ce 500 mp sunt destinați exclusiv echipamentelor sportive, articolelor de pescuit și jocurilor educative. Parterul cuprinde totodată și standuri de desfacere pentru accesorii și gablonțuri, cadouri și cosmetice si un magazin alimentar cu produse excusiv chinezesti. La etaj, pe o suprafață de 500 mp, a fost amenajată o zona destinată produselor vestimentare sportive și celor vândute în regim de outlet. Galeria destinată produselor pentru doamne și domnișoare se întinde pe o suprafață de 2.500 mp și acoperă o gamă largă de produse precum costume, cămăși și bluze, ținute elegante, sacouri, pardesie, pantaloni, tricouri și jeanși, lenjerie, accesorii și încălțăminte, categorii de produse pe care le putem regăsi și în galeria destinată domnilor, ce se întinde pe o suprafață de 1.300 mp. Zona destinată copiilor și nou născuților acoperă o suprafață de 1.000 mp și, pe lângă o gamă variată de produse precum îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii de botez, trusouri pentru nou născuți, jucării, cărucioare, mic mobilier și papetărie, clienții vor găsi aici și un spațiu special pentru locul de joacă al celor mici, amenajat de Magazinul Universal.

Magazinul, completat la exterior de 1.500 de locuri de parcare create special pentru clienți, este deschis șapte zile din șapte, între orele 09:00 și 21:00. Niro Investment Group este un holding 100% românesc care a realizat investiții de aproximativ 350 de milioane de euro de la momentul înființării sale, în 1995.
Grupul are în componență 20 de societăți distincte, cu o cifră de afaceri totală de 180 de milioane de euro și o valoare a tuturor proprietăților de 680 de milioane de euro. În 2010, cifra de afaceri a companiei s-a cifrat la 27 milioane de euro.

Sursa: Agerpres

Publicat la 03-12-2011 15:46, Sursa www.capital.ro