Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Au făcut baie în mare, la început de iarnă: Mai avem puțin și vine gerul peste noi
Stire publicata in
Dacă ne luăm după vremea de afară, nu mai credem calendarul. Mai degrabă vine Paștele, decât Crăciunul. Duminică toată lumea a ieșit din case. La munte sau la mare, turiștii s-au bucurat de soare și multe grade cu plus. Și nu spun degeaba "la mare" - acolo am văzut și curajoși care s-au aruncat în apă.

O baie în mare în decembrie. Acest domn nu se afla în Australia, unde e vara, ci chiar la noi, la Constanța. Și nu îl paște nici pneumonia. Pentru ca duminică apa mării a avut nouă grade, iar pe litoral s-au înregistrat chiar 17, la amiază. Ca într-o zi de primăvară.

Așa că toată lumea a ieșit la o plimbare pe malul mării. Au încercat apa și s-au bucurat de aerosoli.

Și cum vacanța de 1 decembrie i-a prins pe mulți la munte, turiștii au profitat de gradele în plus din termometre. La Bușteni, lumea s-a relaxat pe terasa Castelului Cantacuzino, la 15 grade Celsius.

Meteorologii spun că vremea frumoasa va ține până luni. De marți temperaturile scad chiar și cu zece grade. Adică revenim la cele normale pentru luna decembrie. Iar la munte ar putea să apară, în sfârșit, ninsorile.

 

Publicat la 04-12-2011 23:15, Sursa www.antena3.ro