Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Municipiul Deva , împodobit cu instalațiile de anul trecut. Primaria a renunțat la mii de becuri și a adus câteva holograme
Stire publicata in

Împodobirea orașelor din județul Hunedoara pentru sărbătorile de iarnă se face, cu micii excepții, folosindu-se instalațiile vechi. Criza îi obligă pe primari să fie reținuți în a achiziționa obiecte noi de podoabă. Cât despre spectacole în noaptea de Revelion...nici vorbă

Nicio administrație locală din județ nu este dispusă să organizeze concerte de Revelion. De altfel, concertele vor fi înlocuite cu binecunoscutele focuri de artificii. Singura primărie unde încă nu s-a luat o decizie în acest sens este cea de la Deva. Anul, trecut, spectacolul de Revelion a avut loc în fața Casei de Cultură și a strâns câteva sute de deveni hotărâți să petreacă noaptea dintre ani în stradă. "œFolosim ornamentele care s-au demontat după sărbătorile de iarnă 2010, pentru că unele au rămas pe vechile amplasamente încă de anul trecut. Se vor monta în zona centrală, în sensurile giratorii, iar în data de 1 Decembrie va fi pornit iluminatul public de sărbători.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Deocamdată, nu au fost alocate sume pentru cumpărarea de noi ornamente sau ghirlande luminoase, tocmai în ideea de a face economii", a declrat  Corina Oprișiu, administratorul public al Devei. Potrivit acesteia, nici pentru petrecerea de Revelion nu sunt sume alocate, urmând ca primarul municipiului reședință de județ și Consiliul Local să decidă care sunt sumele de care dispun în acest sens.

Publicat la 16-12-2011 20:15, Sursa www.adevarul.ro