Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Tanczos: "Nu știți ce s-a întâmplat acolo"œ
Stire publicata in

Președintele Federației Române de Hochei, Tanczos Barna, nu crede nimic din ce a relatat presa legat de incidentul de la Miercurea Ciuc.

Barna nu crede o iotă din relatările jurnaliștilor care au fost la fața locului, deși susține că n-a văzut imaginile și nici n-a fost prezent la meci.

Citește și:EXCLUSIV Ilie Năstase: "O să ajungă ungurii să-și pună steagul pe Arcul de Triumf"

"Nu pot să comentez materialul pentru că nu l-am văzut. Dumneavostră nu știți ce s-a întâmplat pe 1 decembrie în cauzul jucătorului Marinescu. Lucrurile acelea au fost dezmințite de tatăl jucătorului, dar nu a apărut în presă. Ba mai mult am văzut că apar poze trucate, în asemenea condiții scandalul este provocat de presă. Dezmințirile nu sunt postate pe site-uri, nu se dau în știri. Sâmbătă am văzut un meci în care s-au intonat cele două imnuri naționale și pentru că România a câștigat la sfârșitul meciului în sală a fost ridicat drapelul României".

SFIDARE? Hocheiștii unguri din naționala României au cântat imnul Ungariei! VIDEO

"Federația Română de Hochei pe Gheață consideră nefondate și nemeritate atacurile mediatice la adresa jucătorilor din lotul național de seniori", a continuat Tanczos Barna, precizând că echipa națională a jucat în perioada 14-17 decembrie trei partide în cadrul Hockey Challenge Cup, câștigând, vineri, împotriva Ungariei cu scorul istoric de 4-1.

"Considerăm că problema imnului național de la meciul cu Ungaria este una falsă și lipsită de orice legătură cu realitatea", a atras atenția președintele Federației Române de Hochei.

"La meciul din data de 16 decembrie, înainte de începerea partidei, s-au intonat imnurile României și Ungariei. Naționala noastră a câștigat partida, cu scorul de 4-1, drept urmare în timp ce se ridica drapelul României, s-a intonat din nou Deșteaptă-te române. Considerăm că acuzele aduse jucătorilor sunt absolut nefondate și nemeritate. Cei 24 de sportivi au dat dovadă de dăruire totală și voință extraordinară de a câștiga, iar publicul i-a susținut din primul și până în ultimul minut", a mai spus Tanczos.

Vadim Tudor: "Trebuie excluși din lot. Ă‚știa nu sunt oameni, sunt bestii"

Publicat la 18-12-2011 19:45, Sursa www.adevarul.ro