Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Votează orașul nostru în competiția adevarul.ro: "Orașul cel mai frumos împodobit de sărbători"
Stire publicata in

Votează orașul nostru ca fiind cel mai frumos împodobit de sărbători! Peste 14 km de aranjamente, ghirlande, medalioane, figurine și plase luminoase, cu 1,5 km mai mult decât anul trecut, au îmbrăcat Oradea în haine de Sărbătoare. Dacă ai poze cu orașul împodobit, trimite-le pe adresa redacției noastre.

Dacă îți plac hainele de sărbătoare ale orașului nostru, hai să le arătăm lumii întregi! Spune-ne ce îți place din iluminatul de sărbători și votează Oradea ca fiind cel mai strălucitor oraș! Dacă ai fotografii inedite cu orașul nostru în straie de sărbătoare, trimite-le și le vom publica. Haideți să facem din Oradea cel mai festiv oraș!

FOTO Holograme și kilometri de aranjamente luminoase au îmbrăcat Oradea în haine de Sărbători

PUTEÈšI VOTA ACCESÂND LINKUL DE MAI JOS:FOTOGALERIE Votați orașul cel mai frumos împodobit de sărbători

Aprinderea luminilor de sărbători s-a făcut de 1 decembrie, de către copiii adunați în Parcul 1 Decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.  În premieră, în acest an, pe clădirea Primăriei Oradea și pe Palatul Vulturul Negru este proiectată în fiecare seară o hologramă luminoasă, pe un fond albastru, cele două monumente părând a fi ninse în permanență.

Scena nașterii lui Iisus a fost montată în fața clădirii Primăriei, singurul detaliu care ar putea întregi atmosfera sunt fulgii de zăpadă care încă se lasă așteptați. Astfel de holograme mai sunt numai în capitală, însă urmează să fie introduse și în alte orașe.


Dă click pe poze pentru a vizualiza mai multe imagini cu orașul pregătit de Sărbători

ECO

O parte dintre becurile care luminează orașul au fost schimbate cu leduri, mai economicoase în privința consumului de energie electrică. Reprezentanții firmei Luxten Oradea estimează că factura de electricitate a primăriei va scădea astfel cu 15 procente. În afară de electricitate, Primăria Oradea nu plătește nimic pentru iluminatul de sărbători, acesta fiind asigurat de firma Luxten, în baza contractului de întreținere anual, încheiat cu municipalitatea.

Votează Oradea aici!

Publicat la 19-12-2011 10:45, Sursa www.adevarul.ro