Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Trei accidente de circulație soldate cu victime
Stire publicata in

Un bărbat de 22 de ani, din Brăila, în timp ce conducea bicicleta proprietate personală, pe banda 1 a Căii Călărașilor, la intersecția cu Șoseaua Buzăului, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe banda a 2-a de către o femeie de 42 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care s-a prezentat, la orele 8.25, la Spitalul Județean Brăila, pentru îngrijiri medicale, rămânând internat. Atât conducătoarea auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Tufești, în timp ce conducea atelajul hipo proprietate personală, pe DC 16, în localitatea de domiciliu, la intersecția cu strada Primăriei, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a accidentat un copil de 10 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, împreună cu alți copii, fără a fi supravegheați. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Brăila, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul căruței a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Un tânăr de 18 ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea autoturismul său, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu Bulevardul Independenței, nu a respectat semnificația indicatorului "Cedează trecerea!", și-a continuat deplasarea și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din Brăila, care a fost proiectat într-o altă mașină staționată. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerilor de 23 de ani și de 18 ani, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale, primul rămânând internat.Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Publicat la 24-12-2011 03:45, Sursa www.adevarul.ro