Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Viorel Hizo: "Nu știu cât mai rezist!"œ
Stire publicata in

Viorel Hizo simte că meciul retur cu Twente, de miercuri, poate fi ultimul pe banca Vasluiului. Debut dezastruos pentru FC Vaslui. Din trei meciuri, moldovenii nu au câștigat nimic și nu au înscris nici măcar un gol! Sâmbătă seară, jucătorii lui Hizo au remizat acasă cu Petrolul, scor 0-0.

3-0 la Rapid, 2-0 în Olanda cu Twente și 0-0 acasă în fața Petrolului. Sunt cifrele care sunt în defavoarea antrenorului Viorel Hizo, căruia i se pregătește demiterea după meciul retur din preliminariile pentru Liga Campionilor, de miercuri, în cazul unui nou eșec. 

"Dulăul" era extrem de afectat că echipa sa nu a reușit să se impună cu o promovată: "Este inadmisibil să nu câștigi cu Petrolul. Am primit lovitură după lovitură, însă sper să rămânem în picioare după această perioadă slabă. În mod normal, trebuia să câștigăm meciul cu Petrolul". "Dulăul" știe că patronul Adrian Porumboiu face deja cărțile pentru un nou antrenor, în contextul în care echipa nu are rezultate.

Mai mult, meciul cu Twente, de miercuri, poate fi ultimul pe banca celor de la FC Vaslui pentru tehnicianul de 64 de ani. "Nu știu cât o să mai rezist. Orice antrenor depinde de rezultate", a punctat Hizo.

"Dulăul" anunță totuși că vina pentru eșecuri nu-i aparține, deoarece FC Vaslui nu a putut face transferuri în mandatul său, clubul primind interdicție de la UEFA: "Eu am avut un mare handicap față de toți ceilalți antrenori pentru că nu am putut face transferuri, în condițiile în care avem multe posturi deficitare. Din ultimele trei perioade de transferuri, doar un jucător a reușit să se integreze la FC Vaslui, fiind vorba de Adailton".

Ilie Stan se pregătește să-i ia locul

Adrian Porumboiu îi caută deja înlocuitor, și a primit mai multe recomandări pentru postul de antrenor la FC Vaslui. Una a venit chiar de la fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, care i-a transmis omului de afaceri să-l aducă la echipă pe Ilie Stan, fostul tehnician al Victoriei Brănești. "Încă nu m-a căutat nimeni, dar orice este posibil în zilele următoare", anunță Stan, care e dispus la negocieri.

Twente a luat Supercupa Olandei

Twente a câștigat Supercupa Olandei pentru al doilea an consecutiv, după ce a învins, scor 2-1, pe Ajax Amsterdam. Pentru Twente au marcat Janko, din penalty, și Ruiz, iar pentru Ajax a înscris Alderweireld. Twente a trecut de Ajax atât în finala Cupei din acest an, scor 3-2 după prelungiri, cât și în Supercupa din sezonul trecut, scor 1-0. 

"Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Popa (n.r.- director sportiv FC Vaslui) mă întreba în timpul meciului dacă eu chiar vreau să rezist un an la FC Vaslui. "

Viorel Hizo

antrenor FC Vaslui

Publicat la 31-07-2011 22:45, Sursa www.adevarul.ro