Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Let"™s do it Romania

Elevii din Chitila au participat, alături de profesorii lor, la campania națională de protejare a mediului înconjurător, Let’s do it Romania, și au ecologizat zonele cu probleme din oraș.

Pe 12 mai, în toată țara, grupuri mari de voluntari eco s-au adunat pentru a strânge gunoaiele din zonele afectate din jurul orașelor sau din parcuri. România s-a alăturat astfel altor 85 de țări din lumea întreagă care în această perioadă au ales o zi de curățenie. Tot pe 12 mai, au avut loc acțiuni de ecologizare și în Bulgaria, Republica Moldova și Turcia. Iar de pe harta unui eveniment atât de important nu putea lipsi orașul nostru. 150 de voluntari, elevi și profesori ai Școlii Nr 1 "Prof. Ion Vișoiu" din Chitila au participat la curățenia din 5 zone din oraș. Au acționat în zona Stejari, Pădurea Mogoșoaia, Str. Banatului- drumul vechi spre Buftea, pe malul lacului Colentina, zona Stăvilar, pe râul Mangu și pe Str. Oxigenului. S-au colectat aproximativ 300 de saci de deșeuri după o muncă de o zi întreagă, iar Primăria Chitila a susținut această campanie cu toate echipamentele și materialele necesare. Cei 150 de voluntari au dat un exemplu pozitiv întregului oraș, iar apelul lor către toți chitilenii este să respecte natura și să protejeze mediul, depozitând deșeurile în locurile special amenajate. 

Publicat la 06-06-2012 12:14, Sursa