Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 27-03-2024)
EUR 4.971 RON
USD 4.5892 RON
GBP 5.7967 RON
CHF 5.0678 RON
XDR 6.0866 RON
XAU 323.424 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Laromet continuă investițiile în Chitila

La începutul lunii iulie, Laromet a demarat proiectul de construcție a unei hale industriale de prelucrare a metalelor neferoase. Compania își extinde astfel locația deja existentă în Chitila, cu o investiție de milioane de euro.

 SC Laromet S.A., este cel mai mare producător din Romania de semifabricate neferoase din cupru și aliaje de cupru. Cu o istorie de peste 70 de ani, cu care puține companii românești se pot lăuda, compania a pus în funcțiune o fabrică nouă la Brașov, unde produce bare, profile, țevi, sârmă, piese forjate și componente și se pregătește să completeze fluxul de producție cu o nouă investiție care este în curs să se realizeze în orașul Chitila.

 Aceasta presupune construirea unei hale industriale în care vor fi elaborate și prelucrate metale neferoase, a birourilor aferente persoanelor de conducere și suport, dotarea acestora cu utilitățile necesare precum și echiparea cu echipamente industriale. Proiectul a fost demarat la începutul lunii iulie, la inaugurarea șantierului de lucru fiind prezent și primarul Emilian Oprea.

 „Primăria Orașului Chitila, reprezentată de către dl. primar Emilian Oprea, ne-a sprijinit în demersurile noastre pentru obținerea autorizațiilor, avizelor și acordurilor, sprijin pe care sperăm să-l primim și mai departe pentru a pune în funcțiune în timpul preconizat această investiție. îi mulțumim pe această cale domnului primar pentru participarea la evenimentul de demarare a lucrărilor”, a declarat Mihai Rădoi, director general Laromet. 

 Compania a ales să investească în Chitila pentru a readuce Larometul aproape de locul unde a fost înainte de relocare și nu în ultimul rând pentru faptul că deja avea o investiție finalizată în această zonă. Aflat acum în faza de construcție a halei industriale, acest proiect va presupune și crearea de noi locuri de muncă, persoanele căutate fiind specialiștii în elaborarea și prelucrarea metalelor neferoase. Mai multe detalii despre oportunitățile de angajare vor fi oferite în apropierea termenului final al lucrărilor.

 Primăria Chitila va continua să aibă ca obiectiv atragerea investitorilor și sprijinirea proiectelor private în orașul nostru pentru a asigura creșterea economică și a numărului de locuri de muncă pe plan local. 

 

 

 

 

Publicat la 30-08-2012 15:57, Sursa