Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Parcul Cartier Tineret

începând cu această lună, chitilenii se pot mândri cu încă o zonă verde în care își pot petrece timpul liber: parcul din Cartierul Tineret, zona Deal, este aproape de finalizare.

Situat între străzile Troiței, Nucului și Libertății, parcul din Cartierul Tineret are o suprafață de 5.000 mp și o amenajare modernă. Este împrejmuit de un gard de înălțime medie, are o zonă centrală cu fântănă, alei încadrate de zone verzi cu arbuști, plante și flori, preucm și multe bănci pentru relaxare și spații ce vor fi destinate copiilor și jocurilor statice. în parc au fost instalate sisteme de irigații, dar și sistem de iluminat public, urmând să fie montat și un sistem de supraveghere video în perioada următoare. Parcul va avea în curând toalete ecologice, un infochioșc și un foișor, fiind o zonă cu oportunități multiple pentru chitilenii de toate vârstele. Cel mai probabil, chitilenii se vor putea bucura pe deplin de toate beneficiile acestui parc primăvara viitoare, când se estimează și finalizarea celei de-a treia etape a Parcului Dendrologic. Aici s-au montat deja stâlpii de iluminat și se pregătește terenul pentru plantarea gazonului astfel că, la începutul anului viitor, noua zonă a parcului să-și poată primi vizitatorii. 

Publicat la 05-11-2012 10:00, Sursa