Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Reabilitare termică pentru blocuri

Două blocuri din Chitila vor intra în perioada următoare în proces de reabilitare termică, urmând ca anul viitor proiectul să continue cu celelalte blocuri înscrise în program.

în cadrul programului de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Chitila, alte două blocuri vor beneficia de lucrări de termoizolație. Este vorba despre blocul B de pe strada Aurel Vlaicu nr.2B și blocul A vile de pe Șos. Banatului nr.44. Licitația pentru acest proiect nu a fost încă finalizată astfel că lucrările vor fi finalizate cel mai probabil în primăvara anului viitor. Ele vor viza izolarea termică a pereților exteriori cu un strat de polistiren expandat ignifugat de 10 cm grosime, aplicarea tencuielii exterioare decorative, înlocuirea tâmplăriei existente pe casa scării și pe fațade cu tâmplărie PVC cu barieră termică, precum și termo-hidroizolarea terasei cu un sistem bazat pe polistiren expandat ignifugat de înaltă densitate, cu grosime de 12 cm. Cele două blocuri vor fi urmate de celelalte șapte care au fost înscrise în program și care vor beneficia de lucrări de reabilitare în cursul anului viitor. 

Publicat la 05-11-2012 10:05, Sursa