Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 17-05-2024)
EUR 4.9751 RON
USD 4.5879 RON
GBP 5.8059 RON
CHF 5.046 RON
XDR 6.0756 RON
XAU 351.654 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Start la sezonul sărbătorilor

în orașul Chitila, iarna a debutat în stil mare, cu un spectacol organizat pe 6 decembrie, în parcarea magazinului LIDL, alături de trupa Alb Negru, Celia și alți invitați.

Iarna a început pentru chitileni cu tradiționala sărbătoare de Sfântul Nicolae, când, în parcarea magazinului LIDL, chitilenii se adună cu mic cu mare pentru a împărtăși bucuria venirii sărbătorilor. Evenimentul a debutat, odată cu lăsarea serii, cu spectacole oferite de elevii și preșcolarii din Chitila, culminând cu urcarea pe scenă a Primarului Emilian Oprea care a început numărătoarea inversă alături de chitileni și a aprins bradul de Crăciun.

Pomul uriaș, plin de lumini și globuri a atras spectatorii în jurul său, iar renul realizat din leduri luminoase a fost preferatul copiilor. Momentul a fost primit cu aplauzele publicului și cu multă bucurie, iar în această atmosferă feerică, au intrat în scenă membrii trupei Alb Negru. Alături de dansatoarele lor, băieții au pus Chitila în mișcare pe ritmuri alerte, fiind urmați de îndrăgita Celia, care a cântat colinde și cântece de suflet, dar și melodii de dans astfel că spectatorii nu au mai simțit frigul de afară și s-au putut distra până seara târziu.

S-a dat astfel oficial startul la distracția de sărbători, iar Chitila așteaptă venirea Crăciunului într-un decor special, întreg orașul fiind împodobit cu steluțe și lumini care vor sta aprinse până după Revelion.

Redacția Chitila Azi vă urează tuturor Sărbători Fericite și mult bine în anul ce va urma!

 

Publicat la 24-12-2012 20:09, Sursa