Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ilie Stan: "Am rămas în istoria fotbalului românesc cu ce am făcut la Brănești"
Stire publicata in

Noul antrenor al CS Mioveni, Ilie Stan, a declarat, joi, că vrea să debuteze cu o victorie la noua sa echipă, în meciul cu Gaz Metan Mediaș de pe teren propriu, subliniind că la formația ardeleană cheia succesului o reprezintă continuitatea și stabilitatea.

"Jucăm contra unei echipe care a căpătat experiența necesară să joace un fotbal de calitate și în urma unor jocuri puternice cu Mainz sau CFR Cluj. Este o formație periculoasă și totodată bună a campionatului. Dar în fotbalul de astăzi valorile s-au echilibrat, și totul depinde de atitudinea jucătorilor. Atitudinea este foarte importantă, dar atitudinea colectivă nu doar a doi-trei jucători. Toți trebuie să gândim la fel. La Mediaș, cheia succesului ete continuitatea antrenorului și stabilitatea financairă. Acestea sunt cele mai importante lucruri pentru a face performanță la o echipă", a declarat Ilie Stan, citat de ProSport.

După patru zile de la preluarea echipei, antrenorul galben-verzilor a făcut și o comparație între fosta și actuala sa formație. "Am rămas în istoria fotbalului cu ce am făcut la Brănești, o localitate foarte mică. Acolo am păstrat nucleul de jucători și am schimbat pe lângă aceștia. Asta încerc și la Mioveni în următorii trei ani. Comparativ, Mioveniul are jucători mult mai valoroși decât cei de la Brănești de atunci", a mai spus Stan.

Publicat la 26-08-2011 12:15, Sursa www.adevarul.ro