Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Patronul de la FC pare să fi văzut alt meci : "œNu am avut ocazii, dar ei au avut?"
Stire publicata in

Spre deosebire de alte partide, când critica echipa chiar și la victorie, de data aceasta finanțatorul FC Botoșani a fost foarte blând cu formația sa în ciuda înfrângerii usturătoare suferite la Brănești.

Acesta crede că victoria cu 3 - 0 a fostei componente a ligii I este exagerată față de aspectul jocului. "Nu am avut ocazii, dar ei au avut?" a întrebat Valeriu Iftime. În opinia acestuia la primul gol a fost vinovat Rohețchi, iar cel de-al treilea a survenit după o "greșeală copilărească" a lui Boroștean. "Din păcate asta este, dar eu cred că putem mai mult. Deocamdată mai căutăm niște fotbaliști, trebuie adus unul la mijlocul terenului, nu avem play-maker. Oricum în repriza a doua, cu Vali acolo la mijloc am avut niște ocazii", a spus patronul de la Elsaco referindu-se la faptul că spre finalul partidei Valeriu Bordeanu a evoluat ca mijlocaș coordonator. Președintele executiv de la FC Botoșani Cornel Șfaițer a sosit la meci în repriza a doua, a recunoscut că Victoria a câștigat pe merit, dar crede și el că rezultatul a fost exagerat.

Publicat la 27-08-2011 14:15, Sursa www.adevarul.ro