Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
"Are oase tari!"œ
Stire publicata in

Cosmin Băcilă a fost ieri operat, iar nașul său, Dinu Todoran, e sigur că îl va vedea din nou pe teren. Prima parte a coșmarului a trecut pentru Cosmin Băcilă, fotbalistul accidentat de Florin Gardoș duminică, în Steaua "“ Pandurii.

Jucătorul de 28 de ani a fost operat pentru dubla fractură de tibie și peroneu ieri-dimineață, de către conferențiar doctor Horia Orban, șeful clinicii de Ortopedie a Spitalului "Elias". Intervenția a durat mai bine de trei ore, însă a avut succes, iar medicii sunt optimiști în privința recuperării sale, estimând că ar putea reveni pe teren chiar din luna martie.

Pe lângă veștile bune primite de la doctori, Băcilă a fost vizitat și de Dinu Todoran, nașul său de cununie, alături de care a evoluat la Farul Constanța. Todoran nu l-a putut vizita luni, înainte de operație, însă a făcut-o ieri pentru a-i ridica tonusul. "Pentru mine, ca fotbalist, a fost dureros să văd momentul, iar ca naș, m-a îngrijorat rău. M-am bucurat că nu i-au fost afectate ligamentele de la genunchi. Oricum, e păcat ce s-a-ntâmplat. Mai ales lui, un om «viu» cum s-ar spune. Cosmin e un băiat super, de viață, cuminte, alături de care râzi și te simți bine. În plus, e modest și la locul lui. Merge în fiecare duminică la biserică și n-o să-l vedeți niciodată făcând extravaganțe sau cumpărând mașini scumpe. Are un Golf 5 încă de pe vremea când evolua la Farul. E strângător", l-a caracterizat jucătorul Victoriei Brănești.

Mijlocașul de 33 de ani este convins că finul său va reveni fără probleme pe terenul de fotbal. "M-am mirat că i s-a întâmplat lui. Eu sunt mai fragil, crescut la bloc, dar el e din Rucăr, de la sat, are oase mai tari, de țărănuș! O să fie bine, sunt sigur", a conchis Dinu Todoran.

Azi se decide pedeapsa lui Gardoș

Comisia de Disciplină se va reuni astăzi pentru a stabili câte etape de suspendare va primi Florin Gardoș, cel care l-a accidentat pe Băcilă. Dacă va fi încadrat  la "vătămare fizică gravă" a victimei, fundașul poate primi între 16 și 24 de etape de suspendare.

Publicat la 21-09-2011 00:45, Sursa www.adevarul.ro