Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
HBO: seară românească, de 1 Decembrie
Stire publicata in
Postul HBO sărbătorește Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, printr-un program special care include filme românești în premieră, printre care se numără "Francesca", de Bobby Păunescu, dar și un concert al unei apreciate trupe românești, Byron, informează televiziunea.

Seara de 1 Decembrie începe la ora 19:00, când cei aflați în fața mi­ci­lor ecrane se vor putea "încălzi" cu un concert semnat Byron, urmat de fil­mul "Francesca" și de două scurt­me­­traje "“ "Stopover" și "Nu­mă­ră­toa­rea manua­lă", producții care au ob­ți­nut numeroase premii la festiva­luri pres­ti­gioase din țară și din străinătate.

Concertul Live Underground a fost înregistrat de trupa Byron la peste 100 de metri adâncime, într-un loc cu o acustică impresionantă, salina de la Turda. Show-ul de o oră este compus din două părți: unplugged "“ susținut în Mina Terezia și concert electric "“ în amfiteatrul din Mina Rudolf.

Filmul "Francesca", primul lungmetraj al regizorului Bobby Păunescu, este di­fuzat în premieră la HBO începând cu ora 20:00 și oferă telespectatorilor oca­zia de a o urmări pe Monica Bârlădeanu într-un rol memorabil, alături de Dorian Boguță, Luminița Gheorghiu și mulți alții. Francesca este o tânără edu­catoare care visează să emigreze în Italia. Sperând la o viață mai bună, Fran­cesca e gata să înfrunte orice obstacole, chiar și îndoielile și grijile apro­piaților. Lucrurile iau însă o întorsătură nefericită, adevăruri dureroase ies la lumină și prioritățile se schimbă.
Publicat la 16-11-2011 23:46, Sursa www.jurnalul.ro