Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 30-03-2023)
EUR 4.9485 RON
USD 4.5545 RON
GBP 5.6239 RON
CHF 4.9726 RON
XDR 6.1268 RON
XAU 288.142 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Covorul roșu pentru visele oamenilor
Stire publicata in

Poveștile prind viață și în acest an la Antena 1. Tradiția continuă și, de Sărbători, Antena 1 întinde covorul roșu tuturor celor care au avut curajul să lupte pentru visul lor. Oamenii simpli care au crezut în talentul, îndemânarea, ambiția și pu­terea lor de muncă pășesc acum în lumina reflectoarelor"¦

X Factor, Next Top Model, Câș­tigi în 60 de secunde, Marele Câștigător au fost doar o parte dintre show-urile prin interme­diul cărora Antena 1 a îndepli­nit visuri. Cei care au avut curajul să lupte pentru ele și să se facă remarcați au câș­tigat admirația telespectatorilor. Ema Dumitrescu și Mă­dă­lina Barbu, finalis­tele, Next Top Model, au devenit exemple pentru mili­oane de fete, când au crezut în frumu­sețea lor și în visul de a ajunge un mo­del de talie internațională. Gra­țian Stan a învins nu doar lup­ta cu kilogramele, ci și cu proprii­le slăbiciuni. Ambiția și determi­narea l-au făcut să fie "Marele Câș­tigător", tot așa cum răbdarea și în­de­mâ­narea a făcut-o pe Alina Nincovici să de­pă­șească cele mai multe probe și să plece cu cei mai mulți bani de la "Câștigi în 60 de se­cun­de". Telespectatorii le vor vedea pentru prima dată într-o ediție specială ""™Neatza cu Răzvan și Dani", pe 1 decembrie, pentru ca mai apoi, o dată pe săptămână, Simona Gherghe să întindă covorul roșu tuturor celor de mai sus, într-o suită de ediții speciale "Acces Direct".

Publicat la 24-11-2011 22:45, Sursa www.jurnalul.ro