Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Românii, provocați să răspundă la întrebarea "De ce iubesc România?", de 1 Decembrie
Stire publicata in

De la sublim la grotesc, între derizoriu și excepțional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă și, oricâte țări ar colinda, România este locul pe care românii îl poartă în suflet.

Anul acesta, la 16 ani de Pro TV, românii sunt provocați să demonstreze că au curajul de a iubi această țară, cu bune și rele. Pentru ca declarațiile lor să ajungă în fața întregii lumi, ei au la dispoziție trei mijloace prin care se pot face auziți: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicația prin care își pot face profil de român. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la Pro TV, chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina Pro TV a atras deja sute de utilizatori dornici să-și declare sentimentele pentru țara natală.

De asemenea, prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicației speciale, "profilul de român", pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puțin de 3,8 milioane de români au cont.

Pe Facebook, pe pagina special dedicată campaniei "De ce iubesc România?", fanii pot afla care sunt motivele pentru care iubesc România atât vedete precum Pavel Bartoș, Horia Brenciu și Jojo, cât și oameni obișnuiți, patrioți convinși.

Citeste si: DE CE IUBESC ROMÂNIA. Intră în campania ProTV, Gândul, PRO Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax
Publicat la 25-11-2011 15:15, Sursa www.mediafax.ro