Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Udrea, noua Cruella de Vil! Vezi cum se ocupă de legea eutanasierii câinilor fără stăpân
Stire publicata in
Eutanasierea câinilor fără stăpân i-ar putea costa funcția pe democrat-liberali. Ministrul Elena Udrea a dat o circulară în PDL pe acest subiect. Mai exact, membrii de partid trebuie să strângă semnături de la cetățeni pentru eutanasierea maidanezilor. Cine nu se conformează ordinului riscă să își piardă funcția.

Decizia privind începerea unei campanii de strângere de semnături pentru eutanasierea maidanezilor a fost luată în cadrul Biroul Permanent al Municipiului București al PDL din  3 noiembrie. Printre participanții la ședință s-au numărat șefa organizației București a PDL, Elena Udrea, Vasile Gherasim, Costică Canacheu și Sorina Plăcintă, responsabilul principal de campanie fiind chiar Sorina Plăcintă.

În acest sens, Udrea și-a înștiinat colegii de partid că până la 1 decembrie trebuie să strângă cel puțin 500.000 de semnături de susținere de la bucureșteni pentru a-i eutanasia pe maidanezi. Democrat liberalii trebuie să bată la ușile școlilor, spitalelor și asociațiilor de locatari. Persoanele ce dețin funcții cu sprijinul PDL București au obligația să strângă 2000 de semnături, iar fiecare colegiu din București câte 10. 000.  Cine nu se conformează își pierde funcția, se arată în circulara trimisă de Udrea.

Proiectul de lege privind eutanasierea câinilor fără stăpân a stârnit numeroase controverse pe plan politic. În timp ce PDL se luptă ca acest proiect să treacă de Parlament, opoziția se opune vehement. 

 
Publicat la 09-11-2011 13:16, Sursa www.antena3.ro