Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Un tanar politician se pregateste sa schimbe viitorul pentru Magurele

 

Cu un parcurs impresionant in plan politic, Narcis Constantin se implica, prin tot ceea ce face, in evolutiea orasului Magurele si lupta pentru ca proiectele sale sa poata deveni realitate. Tanarul in varsta de 34 de ani s-a nascut in Magurele si face parte din Partidul National Liberal din 2002. Desi detine diverse functii la nivel national si judetean, ne-a marturisit ca functia cea mai importanta este cea de cetatean al orasului Magurele.

Cum ati reusit sa evoluati pe plan politic?

Am intrat in PNL pentru ca mi-am dorit sa fac ceva pentru orasul nostru, iar doctrina liberala, in care cred cu tarie, mi-a oferit principii si modele sanatoase pe baza carora am putut evolua. Primarii din localitati invecinate cu Magurele precum Bragadiru, Clinceni sau Chiajna au fost un motor pentru mine, pentru ca am vazut cat de mult se poate dezvolta o localitate daca se face alegerea corecta.  Dorinta mea de a face aceleasi lucuri pentru Magurele, modul in care ma dedic si ma implic in probelemele orasului, dar si echipa pe care o am alaturi sunt principalele cai pentru indeplinirea obiectivelor noastre. Am o echipa puternica, formata din oameni cu experienta, dar si tineri, care ma ajuta sa gasim solutii si sa facem proiecte pentru dezvoltarea orasului.

Ce va doriti pentru Magurele?

Imi doresc ca Magurele sa fie un oras civilizat, in care canalizarea, alimentarea cu apa, strazile asfaltate si trotuarele amenajate sa fie o normalitate. In Dumitrana nu exista retea de gaze, desi suntem in 2012, iar pentru mine este un mare semn de intrebare, pentru ca stiu ca se putea face. Lipsa activitatilor culturale si a unui centru cultural unde tinerii sa se intalneasca reprezinta din nou un semn de intrebare. Imi doresc sa remediez aceste lucruri, sa construim o policlinica de care oamenii au foarte mare nevoie, sa infiintam un serviciu de Politie Locala pentru ca oamenii din Magurele sa fie in siguranta, sa avem o casa de cultura. Iar mai presus de toate, imi doresc ca oamenii sa se simta mandri ca locuiesc in acest oras.

De ce anume este nevoie pentru ca aceste proiecte sa se realizeze?

E nevoie ca oamenii sa isi doreasca sa faca o schimbare si sa sustina proiectele noastre. Sprijinul comunitatii locale este esential in evolutia orasului, iar stabilirea unor prioritati si a unei strategii pentru bugetul local in folosul oamenilor si nu doar pentru interesele personale ale unui grup de oameni reprezinta singura cale pentru ca acest oras sa creasca. Eu am luptat pentru reintroducerea RATB in Magurele si am aratat ca impreuna putem reusi. Potentialul de dezvoltare al orasului este unul foarte mare, dar asta numai daca lucrurile sunt facute cu profesionalism si implicare, iar beneficiarul final sa fie cetateanul.

Ce va place si ce nu va place la orasul Magurele?

In primul rand imi plac oamenii din Magurele si cred ca ei merita un oras mai bun. Imi place faptul ca Magurele este un loc unde putem construi cu adevarat, putem dezvolta si putem ridica standardul de viata. Nu imi place faptul ca orasul nostru nu evolueaza ca alte localitati, iar oamenii nu se pot bucura de toate conditiile unui oras modern, desi platesc taxe si impozite de oras.

Ce fel de oameni aveti in echipa si care este motto-ul dupa care va ghidati?

Am alaturi de mine oameni din toate categoriile, cu profesii diferite,  avocati, ingineri sau profesori, dar si oameni simpli sau aflati la inceput de drum. Pentru mine, orice om este valoros pentru ca stiu ca am de invatat de la fiecare si cred ca valoarea se demonstreaza prin modul de implicare in schimbarea orasului  Magurele intr-unul civilizat. Si cred foarte mult in spusele lui Albert Eistein :"Ceea ce faci pentru tine dispare odata cu tine; ceea ce faci pentru altii ramane pentru totdeauna".

 

Publicat la 06-02-2012 09:40, Sursa