Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Voltaj: "Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca avem piese in limba romana"
Stire publicata in

Chiar daca nu au mai fost difuzati la radio in ultima perioada, baietii o duc cat se poate de bine pe plan muzical, ultimul lor concert umpland Clubul Tribute.

"Radiourile nu ne mai difuzeaza pentru ca piesele cantate in limba romana au fost considerate in ultima perioada ca fiind perimate. Speram ca acest lucru sa se schimbe. In ciuda relatiei reci cu radiourile, noua ne merge insa foarte bine. Adunam mii de oameni in pietele publice si sute de persoane la concertele din cluburi", a declarat Calin Goia in Club Tribute.

Chiar daca toti artistii romani au mai nou aspiratii internationale, trupa Voltaj considera ca astfel de vise sunt lipsite de sens.

"A te gandi la o cariera internationala este ca si cum ai incerca marea cu degetul. Totusi... o sa avem si noi cateva concerte internationale. De 1 Decembrie o sa cantam pentru romanii din Austria si Germania, iar acest lucru ne bucura foarte mult acest lucru", mai spune Calin Goia.

Cat despre viitorul lor clip, iata ce declara chitaristul Gabi Constantin.

"Piesa se va bucura si de un clip, ce va fi lansat peste cateva saptamani. Am avut patru sesiuni de filmari pentru acest clip. O parte a fost filmat la Craiova, alta parte pe strazile din Bucuresti, avem si filmari pe croma si intr-o locatie de interior din Capitala. Va fi un clip inedit, ce va place publicului", a declarat Gabi Constantin.

Londra - februarie - martie la 159 euro / persoană 59 lei 
Publicat la 21-11-2011 10:15, Sursa www.a1.ro