Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Filme pentru întreaga familie, muzică bună, staruri și legende, de Revelion, pe postul Acasă
Stire publicata in

Astfel, miercuri, de la ora 20.30, va fi difuzat filmul "Ceva de împrumut/ Wedding Date", care o plasează în centrul acțiunii pe Kat Ellis, ce se întoarce în casa părinților ei pentru a participa la căsătoria surorii sale. Fiindu-i teamă de revederea cu fostul ei logodnic, care a părăsit-o în urmă cu doi ani, ea vine însoțită de un iubit "plătit".

Olly primește cu plăcere invitația să fie "Cavalerul de onoare/ The Best Man" la nunta lui James cu Sarah de joi, de la 20.30, la Cinema Acasă, dar situația se schimbă în momentul în care își dă seama că începe să se îndrăgostească de mireasa.

Vineri, de la 20.30, telespectatorii vor afla din filmul de la Cinema Acasă "Ultimul sărut/ The Last Kiss" prin ce trece Michael atunci când află că viitoarea lui soție este însărcinată și își dă seama că viața lui se va schimba pentru totdeauna.

În ajun de Anul Nou, Michelle Pfeiffer și Paul Rudd vin Acasă de la 20.30, în filmul "Iubitul mamei mele/ I Could Never Be Your Woman". Rosie este o femeie divorțată, cu o carieră de succes, care se îndrăgostește de Adam, un bărbat mult mai tânăr decât ea, atractiv și amuzant.

Mai târziu, de la 22.30, în emisiunea "Dezvăluiri din lumea telenovelelor: Iubiri și infidelitate", celebritățile latino-americane povestesc despre conflictele care apar pe platourile de filmare, despre certurile, neînțelegerile și rivalitățile dintre actori și dezvăluie cele mai intime secrete pe care le-au ținut ascunse de privirile publicului. Telespectatorii vor afla ce actori au suferit accidente grave la filmări, care dintre aceștia au avut probleme cu alcoolul și cu drogurile, care sunt riscurile pe care și le asumă pentru a reda secvențe periculoase, dar și dificultățile pe care le întâmpină atunci când au de filmat secvențe ce implică nuditate și amor.

În noaptea dintre ani, telespectatorii Acasă vor urmări concertul pe care trupa LaLa Band l-a susținut de 1 decembrie, alături de peste 12.000 de oameni, într-un mall bucureștean.

După miezul nopții, de la 00.30, Acasă va difuza filmul "Burlacul", iar de la 02.15, telespectatorii vor putea viziona "World Music Awards: Cele mai bune momente". Michael Jackson, Beyonce, Mariah Carey, Britney Spears, Rihanna se numără printre artiștii care au fost prezenți de-a lungul anilor pe scena World Music Awards și au făcut senzație prin reprezentațiile lor.

Vedete din lumea telenoveleleor au realizat o serie de ședințe foto, tema fiind legendele mexicane, precum cea a Zeului Soare și Zeiței Luna. Emisiunea "Staruri si legende", difuzata de la 04.00, Acasă, urmărește starurile în timpul ședințelor foto apărute în paginile revistei TV Y Novelas, care îi vor duce pe telespectatori pe tărâmuri fascinante.

Prima zi din 2012 aduce Acasă una dintre cele mai frumoase povești de iubire, aceea dintre Danny (John Travolta) și Sandy (Olivia Newton-John) din filmul "Grease".

Publicat la 28-12-2011 17:15, Sursa www.mediafax.ro