Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
VIDEO Boschetarul ăsta a dat lovitura! Are o casă care valorează mai mult decât toate imobilele lui Abramovic - Află unde este comoara și cât costă!.
Stire publicata in
Frank este un simplu artist, care recunoaște că a avut dificultăți de-a lungul vieții sale în a obține un venit stabil. Cu toate acestea, el a reușit să conceapă o casă de un miliard de euro. Numai că imobilul lui este unul deosebit de valoros, care este realizat, la propriu, din bani... o mulțime de bani!

Casa artistului a fost construită din cărămizi de hârtie tocată, mai exact din bancnote de euro scoase din circulație. Valoarea totală a bancnotelor tocate ajunge la 1,5 miliarde de euro, iar banii tocați au fost împrumutați de la monetăria națională a Irlandei.

Frank Buckley a luat la bani mărunți acest proiect până a reușit să îl ducă la capăt. "Pe 1 decembrie 2011 am început proiectul. Și am lucrat 12 ore pe zi, în fiecare zi, cu excepția Crăciunului. Practic, am semnat numeroase hârtii și mi-au dat împrumutul... Pentru că ai nevoie de permis pentru a transporta asta, pentru că e vorba de bani, de cash. Ei m-au sprijinit și m-am dus apoi să colectez două camioane cu bancnote mărunțite, făcute bucățele. În total, 1,5 miliarde de euro", a explicat Frank.

Din bancnotele de euro făcute bucățele, artistul a creat niște cărămizi speciale, mai exact câteva zeci de mii, pe care le-a îmbinat până când casa de miliarde a luat naștere.

Publicat la 26-01-2012 19:45, Sursa www.cancan.ro