Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-02-2024)
EUR 4.9753 RON
USD 4.597 RON
GBP 5.8238 RON
CHF 5.2177 RON
XDR 6.1006 RON
XAU 298.917 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
VIDEO Liviu Vârciu, despre prima noapte de amor cu Andreea Mantea: "Primul meu act sexual cu Andreea Mantea va fi difuzat în Piața Unirii".
Stire publicata in
"Vreau să-mi fac un panou cu toate fostele prietene, cine m-a supărat, îl calc în picioare!", a spus el în cadrul emisiunii "Drept la țintă". Pe această cale, Liviu i-a transmis și Andreei Mantea un mesaj: "Și tu, dacă nu faci cum am stabilit, te calc în picioare!".

Întrebat dacă el și Andreea sunt sau nu iubiți, Liviu a ținut să explice cum va avea loc primul lui act sexual cu ea. "La cum a evoluat televiziunea în ziua de azi, cred că primul meu act sexual cu Andreea Mantea va fi difuzat în Piața Unirii... sau la magazinul ăla cu multe LED-uri. Cred că acolo va fi... Nu mai e niciun spectacol de teatru, nu mai e absolut nimic! Decât râs și panaramă! "Vârciu s-a culcat cu aia!", "Mantea s-a culcat cu ăla!" Fac o piesă de teatru pe 1 Decembrie și vă invit la premieră. Pe 1 Decembrie deschid și clubul, fac și piesa de teatru, unde mai mă culc și cu Andreea, că-s obosit?", a spus Liviu reporterului de la "Drept la țintă".

Liviu Vârciu vrea să fie de Crăciunul cu cea mai importantă fată din viața lui! Vezi cine e!

VIDEO SUPERTARE! Uite ce nu s-a văzut la televizor! Vârciu s-a dat la Mantea grav de tot! I-a propus partide de sex și a adulmecat-o lasciv!

Publicat la 21-11-2011 18:15, Sursa www.cancan.ro