Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Victor Ponta: Le urez romanilor sa reziste. ...
Stire publicata in
Presedintele PSD, Victor Ponta a lansat, miercuri, la Cluj-Napoca, in prezenta liderului PNL, Crin Antonescu, a celui al PC, Daniel Constantin, si a peste 1.600 de reprezentanti ai USL din intreaga tara, un contract politic de zece puncte intitulat "Angajament pentru Romania".

Prin acest angajament, Uniunea Social Liberala promite sa nu colaboreze cu Traian Basescu si cu PDL.

Intrebat la finalul dezbaterii ce anume ureaza romanilor de 1 Decembrie, Ponta a spus ca le ureaza "sa reziste, sa treaca peste acest moment greu pentru tara noastra".

Victor Ponta aminteste in discursul sau despre consecventa ardelenilor in a-i acorda credit lui Traian Basescu, chiar si atunci cand romanii din alte regiuni ale tarii l-au respins.

"Chiar si in 2009, oamenii din Ardeal au crezut in Basescu si in PDL. Aici, la Cluj, si aici, in Ardeal, infectia PDL-ului a izbucnit, in ultimele zile, cu o violenta incredibila, chiar socanta pentru unii. Cred ca oamenii din Transilvania isi dau seama acum ca au fost mintiti si inselati de un om ca Traian Basescu", a adaugat liderul PSD.

"Daca vom castiga la anul in Transilvania, vom castiga in toata Romania", a declarat, la Cluj, Victor Ponta.

Sursa: Antena3Foto: Intactimages

50 de lei pentru unghii false cu gel, ojă OPI și tratament cu parafină. 50 lei  DISCOUNT 71%
Publicat la 30-11-2011 19:16, Sursa www.a1.ro