Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 29-03-2024)
EUR 4.9695 RON
USD 4.6078 RON
GBP 5.8126 RON
CHF 5.1124 RON
XDR 6.1027 RON
XAU 330.791 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Antonescu: USL câștigă alegerile și fără oamenii care stau deoparte, dar reforma nu se face fără ei
Stire publicata in

"Azi vrem să facem mai mult decât o mașină de luptă politică în stare să câștige alegerile, suntem nevoiți să chemăm societatea construind un proiect național și aruncând în luptă niște lideri și generând o solidaritate de care România are nevoie în fața crizei de program. Nimeni nu are mai multă răspundere decât noi. Vreau să le transmit românilor mesajul că USL este ceea ce noi, împreună cu ei, vom putea face din ea. Dacă stau deoparte și văd bătălia noastră ca pe un joc vechi, atunci USL asta va fi", a afirmat Antonescu.

El a adăugat că "USL va câștiga alegerile și cu oamenii care stau deoparte".

Președintele PNL le-a transmis românilor "care stau deoparte" că USL poate câștiga alegerile și fără ei, dar fără ei România nu va ieși din vechile reguli și nu se va reforma.

"România are nevoie de lideri naționali, nu de șefi de bandă, de lideri autentici locali, nu de baroni, de lideri civici, morali, nu de întreținuți ai propagandei. Veniți alături de noi, cei care vreți lege și dreptate, cu voi vom fi de neînvins. Dacă ne lăsați singuri, ne vom bate singuri și îi vom învinge pe Băsescu și ai lui, dar avem nevoie de forța voastră", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a participat miercuri la lansarea "Angajamentului pentru România", alături de președintele PSD, Victor Ponta, și de cel al PC, Daniel Constantin.

Citeste si: Antonescu: Nici PSD, nici PNL, nici PC nu s-au făcut de râs aducând analfabeți în poziții de ministru

Citeste si: Ponta: Le urez românilor să știe că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu

Publicat la 30-11-2011 20:15, Sursa www.mediafax.ro