Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vezi cum si-au marturisit Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu iubirea de 1 decembrie!
Stire publicata in

Pentru cei doi soti, ca si pentru intreg poporul roman, ziua de 1 decembrie are o semnificatie mai profunda decat s-ar putea crede.

Cu toate ca nu o sarbatoresc stand acasa sau mergand la gratare cu prietenii, ci lucrand in redactia Antenei 1, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu spun ca iubirea fata de tara nu este un sentiment indus, ci este un sentiment cu care te nasti si care creste odata cu tine.

"Ziua Nationala a Romaniei nu inseamna nici mici, nici gratar, nici cartofi prajiti, nici macar zi libera. Este un sentiment pe care nu poti sa-l induci, este un sentiment pe care trebuie sa il ai. Daca ne face bine lucrul asta, atunci 1 decembrie va capata o noua semnificatie si o noua nuanta pentru noi.

1 decembrie, in mod normal, ar trebui sa fie o prelungire a ceea ce traim in fiecare zi, si nu o fericire continua, sa ne prefacem ca vom fi foarte bucurosi de 1 decembrie. De ce spun o prelungire? Pentru ca in fiecare zi avem mici bucurii. Si 1 decembrie ar trebui sa fie o mica bucurie, impartita la toata populatia. Astfel vom avea 20 de milioane de bucurii", a declarat Andrei Zaharescu.

1 decembrie nu numai ca este Ziua Nationala a Romaniei, dar pentru cei doi, aceasta mai are si o alta semnificatie.

"1 decembrie este cu o zi dupa Sfantul Andrei, care este o zi foarte importanta pentru mine si sotul meu, pentru ca Andrei isi serbeaza si ziua de nastere, nu numai onomastica. 1 decembrie ar trebui sa insemne pentru noi ceea ce inseamna Ziua Recunostintei pentru americani sau Ziua Nationala pentru francezi.

Ar trebui sa fie o sarbatoare in care daca vrem sa iesim sa facem un gratar sau sa mergem la opera - foarte bine; daca vrem sa stam in sanul familiei, sa o reintregim, putem sa o facem. Important este ca de 1 decembrie, cei care au copii sa le explice ce inseamna Ziua Nationala. Si nu neaparat cu date istorice. Sa le explice ce inseamna sentimentul de a fi roman si ce implica asta", a spus si Andreea Berecleanu.

50 de lei pentru unghii false cu gel, ojă OPI și tratament cu parafină. 50 lei  DISCOUNT 71%
Publicat la 01-12-2011 01:45, Sursa www.a1.ro